Dus de klanten zal zeker in staat zijn

Waarom gallery Wanneer  We verhuisd

Naar een nieuwe structuur, die we echt niet willen sluiten voorafgaand aan de buitenlucht, en ook als gevolg gebouw samen met kantoorruimte maakt ook gebruik van openbaar toegankelijke locaties bedoeld voor normale bezoekers.

Waarom gallery Wanneer  We verhuisd

Hieronder vind je bijvoorbeeld een koffie winkel of galerie in die tonen we de opdrachten van uw kunstcollectie of we organiseren thematische evenementen de huidige blootstelling aan Dit mooie evenement zal zeker een showcase van de brede culturele openbaar verven, beelden en andere kunstwerken met betrekking tot de achtergrond aanwezig zijn van de Organisatie van beeldende kunstenaars Mánes, die in het algemeen blijkt de efficiëntie van alle moderne tsjechische esthetische samenleving.

Moderne tsjechische samenleving is ontwikkeld in de context van geavanceerde sociale wijziging in een geconcentreerde nastreven van mensen en hele generaties. De organisatie van beeldende kunstenaars Mánes verwerkt voor meer dan 120 jaar van haar aanwezigheid, te verenigen tot een bijzonder fantasievolle handelingen van vele superieure kunstenaars, niet alleen in het veld van de beeldende kunst.

Een van de meest progressieve tradities die voortvloeien uit de beginselen van de tsjechische nationale herleving uitgebreid in de obapolném de groei van de kunst van de residentie als de wereld. Hij nam de zorg van de verbinding van de merken zowel nieuwe als nieuwe generaties van de hedendaagse indicatie van de schilderkunstige en ook sculpturale, bracht de beste producties van het gebouw en bekende zelf ook disciplines zoals stijl, digitale fotografie of typografie.

De huidige tentoonstelling zal een verkorte gedetailleerde

Zicht van de eigen historische secties, de intergenerationele activiteit en ongeveer 250 stukken presentatie van osnovné karakter soort Antonín Slavíček, Antonín Hudeček, Miloš Jiránek, Max Švabinský, Henry Pruchy, Otakar Nejedlý, Jan Štursa, Emil Filla, Otto Gutfreund, Vaclav Špála, Jan Zrzavý, de Verloving Štyrského of Toyen.

De huidige tentoonstelling zal een verkorte gedetailleerde

Om een kijkje in de creatie van de start-Generatie van de jaren negentig, recht in het midden van het interbellum ontwikkeling, voelen de urgentie van het maken van kunstenaars tijdens het protectoraat en snel bracht de post-oorlog vrijheid te banen gecreëerd op het moment van de hervatting van de taken van de vereniging en in het vandaag. Zo zal het zeker worden gepresenteerd kunstwerken onderzocht heeft een lange geschiedenis als het heden, die tijd alleen maar zullen worden gefactureerd.

De huidige artistiek zeer gevarieerd manifestatie van de inhoud en formeel significant verschillende karakters van de huidige deelnemers van de Vereniging van grote muzikanten Mánes van de oudste deelnemers, zoals Emil Cimbura, Stanislav Hanzík en George Kaloč, door de sterk vertegenwoordigd door middelbare leeftijd, generatie, onder leiding van de bestaande staatshoofd Ivan Exnerem, Jaroslav urbánek, bereid, Peter Císařovským, de Heer Rybákem, Blanka Valchářovou, Margaret Jírovou.

Xénií Hoffmeisterovou de groeiende generatie van de huidige of bestaande gradiënten Adam Kaspar, Ivan Mrázkovou of James Čušku. Precies hoe de galerie krijgen U kunt een galerij op de derde vloer van de structuur van de Coöperatie in de weg Kust 665/21 in Praag 8. Uitstappen kan worden op de terminal Karlínské náměstí kabel auto niet. 3 en 8, waar het in een structuur op 100 meter afstand. De galerie is geworden door trappen of met de lift van de foyer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *